Ute.

Idag var Mamma, Pappa och jag ute och gick i det fina vädret. Jag fotade lite och måste säga att jag blev väldigt nöjd, jag har gjort om några bilder till svart-vit, tycker ofta det blir mycket snyggare och bättre. Säg vad ni tycker.












Bilderna i färg (några i sina orginal)













Puss o kram <3

Att bli sårad.

Idag fick jag det bekräftat, att jag är tråkig och jobbig. Rädslan över att folk ska tycka såhär har alltid funnits inombords och nu... att få höra det var svårare än jag trott.
Det skulle vara så mycket enklare att få höra att du inte vill umgås med mig och inte tycker om mig, för detta har jag alltid varit så orolig för.
Fan, fan, fan! Jag blir så arg, jag förstår inte. Jag försöker ju bara vara snäll och visa omtanke och detta får man tillbaka. Nu har man blivit sårad ännu än gång, jag orkar inte mer...

Dagen

Matte provet igår gick helt okej, det är nog inte mvg men förhoppningsvis vg.
Idag var det spanska och so förhör, både gick faktist jäkligt bra! :D  Nu har jag inga mer läxor denna veckan, skönt. Just nu sitter jag och tittar på Rosa the movie, har inte sett den på länge. Imorgon kommer jag ha sovmorgon till 10 :D


<3






Calle och Erik <3

(Emma, har tagit bilderna)

Teater rep :)

Idag var det teater då vi äntligen började på Snövit manuset, och måste säga att det gick jävligt bra :D
Alla var jättebra för sina roller. Det är så kul att vi kommit så nära varandra nu, ni är underbara.
Lägntar redan efter nästa vecka :)
Snart blir det väll samma lägntan som det var inför alla Gay Camp rep haha xD

Jag har matte prov i morgon så måste verkligen plugga som idiot!! Får jag inte ett mvg så kommer jag bli jäkligt besviken. Aja, dessutom måste jag plugga spanska och so så måste sätta igång.

Ha det gött
Puss.

Hemma

Kom precis hem från skolan, är jävligt trött. Det är så orättvist att Emma har haft ledig idag. Jag kunde inte heller somna i natt, så somnade runt 3, så under hela no lektionen blev det nästan bara en sovstund.
Har mycket läxor nu som jag måste hinna med, matte, so och engelska.

Ha det gött
Anna

Längesen...

Hej alla, verkligen förlåt för jag inte skrivit på länge!
Nu ska jag berätta om vad som hänt. Först och främst var jag och Emma och såg Erik Grönwall och Calle Kristiansson på Media Markt i Högsbo. Det var så otroligt bra, Erik är så grym, vacker och helt underbar. Jag köpte skivan och fick gå fram och prata med honom <3
Emma älskar verkligen Calle och sa till honom att han var vacker och han svarade tillbaka och sa att hon också var väldigt vacker, så gulligt!! När man tittade på honom några sekunder senare var han jättegenerad :)
Jag ska lägga upp lite bilder från detta fantastiska ögonblick snart!

Vi har än så länge inte haft så mycket läxor i skolan men, nästa vecka ska vi ha prov och läxförhör. Vi har fått ny no lärare, lars, han är säkert jättebra men jag tyckte så mycket om Emma. Hon är den bästa lärare jag någonsin haft, kommer verkligen sakna henne.

Idag var det friluftsdag, jag åkte skridskor med Lisa. Herregud va det var längsen, märkte det särkillt när jag åkte, var helt livrädd xD
Lisa går i konståkning och är väldigt duktig så det var så många barn som frågade hur hon kunde vara så bra och sånt, det var gulligt. Efter tre timmar fick man i alla fall jäkligt ont i fötterna, så fick vi gick tidigare än vad man skulle. Jag gick hem till mormor ett tag, vilket var trevligt, och sedan gick jag hem och tvättade.

Nu måste min syster tydligen ha datorn, så ni får ha det bra!

Puss o kram
Anna

(Förresten, nextstar tävlingen är ännu inte avgjord)

Tävlings hjälp!

Hej alla underbara!
Jag skulle verkligen behöva er hjälp, det är nämligen såhär att jag är med i en artisttävling på hemsidan nextstar.se
På hemsidan finns Spotlights som väljs ut varje vecka. Jag har kommit med i den lilla tävlingen och jag undrar om ni kunde rösta på mig.
Det är väldigt enkelt att rösta. Man går in på nextstar.se och trycker in Spotlights och sedan står det längst ner rösta.
Tack så otroligt mycket om ni gör det!! Det betyder väldigt mycket för mig <3



Iskallt!

Har precis varit ute med Emma och fotat och det har varit så kallt!! Mina tår känns som isbitar. Dessutom ramla jag igen, emma skratta xD
Om två dagar börjar skolan igen, inte kul! Lovet har gått alldeles för fort. Emma i och för sig börjar imon, haha, så nu ska jag skryta med att jag kan sova ut imon medans hon måste gå upp tidigt. Hon brukar ofta göra det med mig nämligen.
Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra, antagligen kommer jag väll se på film eller nått.
Aja, ni får ha det bra :)

Puss o kram <3

Sista dagarna på lovet

Nu är det bara tre dagar kvar på jullovet. Usch, nu börjar allvaret igen som pappa brukar säga. Jag måste hinna göra massa läxor innan fredag. Inte så kul.
Igår var jag biblioteket och lånade Genom dina ögon av Stephenie Meyer. Den är faktist ganska dålig och väldigt krånglig.
Imorse såg jag o Emma Camp rock, haha.
Aja, ha det bra
vi hörs :)<3

2 januari

Har varit i Svenshögen. Det var trevligt med god mat och gott sällskap :)

Imorgon ska jag verkligen börja plugga, det har jag lovat mig själv. Måste plugga so, matte och jobba klart på min mask i bilden. Dessutom måste jag lära mig manuset utantill. Så nu har jag slappat i typ två veckor men nu måste jag börjar jobba.
På måndag ska jag o Emma nog gå till biblioteket och lämna tillbaks Twilight boken, dessutom ska jag låna en ny.
Ha det gött :)