Teater!!!

Nu sitter jag hemma och det känns ganska konstigt att allt med teatern bara är över, eller vi ska ha en liten fortsättning med Snövit till hösten, fast nu är det flera månader innan dess. Helt sjukt!
Allt gick i alla fall väldigt bra, är jättenöjd. Min prat var ganska lagom högt, har varit så nervös för att prata för lågt, men det gick helt okej bra.
Det var så himla roligt att både Julia och Maria kom, har intr träffat dom på hur länge som helst så det var verkligen jätteroligt! <3

Om några timmar är det Eurovison, ska nog kolla även fast inte Sverige är med.
Fast först måste jag öva som en idiot på låtarna för imorgon.

Ha en bra kväll!
Kram <3

Tycker INTE om Europa!!

Jag blev så jävla sur igår när inte Anna gick vidare!! Framträdandet var hur bra som helst, jag rös över hela kroppen. Inte bara för sången utan också för grejen att stå där framför tusentals med lampor, det är ju min största dröm.
Det är i alla fall verkligen inte Annas fel, utan Europas som inte rösta!!!'


Fredag!

Äntligen är det helg. Har varit uppe till klockan 2 dom senaste två dagarna pågrund av läxor så gissa om jag är trött.
Fast denna helgen kommer inte direkt bli lugn, på lördag är det dags för Snövit och på söndag konsert!
Det kommer bli grymt kul!
Men nu har jag nästan inga läxor kvar, en svenska uppgift ska in som jag snart är klar med. Men inga mer prov! Är väldigt, väldigt glad för det :)
Idag var dessutom Tamara här så vi kunde öva en stund på Hör Ihop, vi skulle ha egentligen haft varsin gittar men jag kunde inte hitta min mammas gamla så jag fick använda en väldigt dålig och ostämd elgitarr, även fast jag stämde den så stämde den om sig efter att ha typ tagit ett ackord.

Nu ska Emms o jag till pizzerian och köpa pizza och mysa <3
Ha en bra kväll och helg


Ni visste väll att jag älskar min bästa vän!

Tips!

Om ni tycker om Ellen, gå in på hennes blogg och kolla på en massa fanfrågor som hon svarat på :)
milady.se

Sista repet!

Idag hade vi det absolut sista repet inför Snövit, börjar bli lite nervös!
Snart kommer perioden då jag inte kan äta, det är konstigt att den inte kommit tidigare. När det var typ 2 veckor kvar till Gay Camp kunde jag knappt äta och då hade jag bara en liten roll, nu har jag huvudroll och är inte alls lika nervös.

Dessutom hade vi so prov idag, känner mig värsta stolt, får jag mvg eller starkt vg håller jag kvar mitt mvg. Jag hoppas och känner att det gått bra så.
Snart börjar Schlagern (KOM IGEN NU ANNA), hoppas verkligen vi går vidare. Det kanske är en sak ni inte visste om mig: Jag älskar Melodifestivalen, jag älskar spänningen och allt, haha.

Lägger upp en bild på Anna Bergendahl :)

LYCKA TILL!

Sur, Ledsen, arg, besviken

Det är så många blandade känslor nu, mest är jag nog besviken för att inte underbara Ellen Bergström vann igår.
Lisette är väldigt duktigt, men hon hade ju en annan huvudroll så hon är ju typ redan känd. Jag hoppas verkligen att Ellen blir känd ändå, för hon är nog min största idol.





(Jag tror jag har skickat ungefär 50 röster på Ellen under Jakten på Julia)

Jag förstår inte...

Jag förstår inte hur människor inte kan känna det som det hoppar till i magen varje gång de ser dig

Jag förstår inte hur människor kan säga till mig att du inte är vacker

Jag förstår inte hur människor inte ens kan säga ett tack när du skriver, tittar eller säger snälla saker till dom, när jag skulle nästan ha gjort vad som helst för att få det

Jag förstår inte hur en männsika kan vara så underbar som du.


Besviken

Idag var det meningen att några i klassen skulle träffas och grilla, så jag, Tamara o min vän Lisa drar iväg till slottsskogen och väntar. Men nej, då var det tydligen inställt för att det regnade och de hade glömt bort att smsa och säga det till oss. Är lite sur, lite arg men mest besviken.

Bilden

Här är min bild. Säg vad ni tycker? :)


Måla, måla, måla!

Har ritat på min bild som ska lämnas in på tisdag i säkert 4 timmar idag. Jag får använda fingrarna jättemycket för att få färgen jämn, har typ fått blåsor på varenda finger, haha.
Snart är det dags för Jakten på Julia (alla måste fortfarande ringa på Ellen!!)
och sen börjar ju Sommarkrysset idag, Eric Saade är ju med <3
Han kommer till Åhlens på torsdag nästa vecka, det ska bli så kul att äntligen få se han :)

Måste fortsätta måla lite till på min bild, jag kan lägga upp resultatet här om några dagar :)


Denna är det jag målar : A vase of flowers - Jean Chardin

Friluftsdag + Teater

Igår var det friluftsdag på skolan, friidrotten. Jag hade jätteont i huvudet så fundera först på att inte gå överhuvudtaget, men tänkte att jag kan la bara försöka.
För några år sedan blev jag totalt utskrattad av min gamla klass när jag hoppade höjdhopp och rev på en väldigt låg nivå, sen dess har det alltid funnits kvar att det kan hända igen och jag ville verkligen, verkligen inte hoppa. Men jag gjorde det! haha är värsta stolt över mig själv, jag hoppade bara 1.10 men va fan, jag gjorde det och det blev inga skratt bara hyllningar :)
Det är faktist sjukt hur bra vissa personer är på idrott, John tex hoppade 1.60!! och killarna kan kasta kula nästan 10 meter, hahaha jag ville inte ens höra vad jag kasta, men kanske 3.5 meter.

Sen var det i alla fall teater och jävlar vad kul vi hade. Vi gick igen hela pjäsen på Gibbrish språk (vet inte hur det stavas). Det betyder att man hittar på sitt egna språk och pratar, det var så roligt!
Men jag tror vi lärde oss mycket av det ändå. Dessutom bestämde vi att vi ska fortsätta med denna pjäsen efter sommarn och göra som en liten turnè :)




Pinsamt ögonblick

Idag var jag med om en sån läskigt pinsam sak, jag åkte till min systers skola för att ha sällskap med henne hem. Det finns en person som Emma känner som jag verkligen tycker är så jävla snygg, Emma har självklart sagt allt som jag sagt om personen till den här personen.
I alla fall så var jag helt oförberedd och träffar på personen som jag aldrig tidigare träffat.
Det var så pinsamt, jag fick inte ens fram ett hej. Jag bara stod där skitchockad och förvånad. Jag måste ha sett helt jävla sjuk ut.
Jaja, vad kan man göra åt saken, men måste ändå säga att personen var väldigt mycket snyggare i verkligheten än på bild :)

En vanlig söndag

Söndagar kan man säga ofta är min pluggdag. Idag har jag gjort svenska, bild, so och ska snart göra lite no.
Emms och jag har gjort lasange ihop som vi snart ska äta, det ska bli skitgott!! :D
Dessutom var vi ute och gick till Vitsippedalen och detta kan man verkligen kalla en Vitsippedal, det var Vitsippor exakt överallt, det var precis som en saga. Det enda som fattades var en princessklänning och en prins, haha.
Nu kommer snart mamma hem och Emma har sagt att jag måste duka väldigt fint så det är väll bara att sätta igång.
Ha det gött!
Kram <3

:)

Jag saknar verkligen sommaren


Tiden som varit

Jag har ju skrivit korta texter om en viss person som jag varit kär i, ska nog inte nämna namn men personen (om den läser) vet ju vem jag menar.
Idag pratade Tamara, jag och Maja ut lite om våra problem, jag pratade mest om hur jag haft och känt det dom senaste månaderna. Kortfattat kan jag säga att de varit de värsta i hela mitt liv, fast jag mår bättre nu och jag tror att det snart är över helt. 
Ibland lyssnar jag på dom sorgliga låtarna som jag lyssnade på hela tiden medans jag var kär. Kommer ihåg hur jag kände mig, det kändes verkligen som jag var totalt värdelös. Jag orkade ibland bara inte leva mer.
Det var verkligen som jag levde i ett mörker, där ingen kunde hjälpa mig, ingen kunde höra mig gråta.
Ibland trodde jag att jag aldrig skulle kunna gå vidare, att jag skulle vara fast i detta föralltid, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv.
Jag är verkligen glad att det är över.
Tack alla mina finaste vänner som funnits där utan att tröttna på mig och alltid stöttat mig. 
Men det största tacket ska ändå gå till min syster som gjorde att jag över huvud taget orkade nånting.

Men det kändes ändå som att allt detta gjorde mig starkare, det kanske var bra för mig ändå även fast allt varit ett helvete. Nu så känns det lättare att inte gråta när jag är ledsen, mina tårar kanske är slut.

Men jag undrar ändå:
Varför ringde du inte?
Varför hörde du inte av dig?
Varför frågade du inte hur jag mådde, det skulle ha fått mig att må så jävla mycket bättre
Varför låtsades du som jag inte existerade?
Varför?
Du visste ju hur jag kände, förstod du inte att det var nu jag behövde dig som mest, kanske till och med kunde du hjälpt mig på något sett, men du bara drog dig undan och lämnade mig helt ensam.
Jag undrar också om du brytt dig mer om du visste hur mycket jag tyckte om dig. Det var ingen förälskälse, jag kunde rakt ut ha sagt: Jag älskar dig. 
Men, hade du brytt dig om mig hade du inte gjort såhär, så nu vet jag det, du brydde dig inte över huvudtaget.

Roligt som fan!

Har varit på bio med Tammie o Lizie idag, Percy Jackson: Kampen om Åskviggen och JÄVLAR vilken söt kille det var. Läskigt snygg faktist, nästan sötare än världens finaste pojke.
I tidsdags var det teater, det blev lite svårt när inte Amanda som har en av huvudrollerna var där men vi försökte och det gick bra i alla fall.

Just nu lekar jag med min katt som är helt galen, hon är sötast <3