Studiedag!

Idag har jag haft studiedag, så jävla skönt. Vakna halv elva och åt frukost med mamma. Sedan gjorde vi no tillsammans, vilket faktist blev förvånadsvärt kul. Sedan träffade jag underbara Lisa, vi kollade på Rosa Pantern 2. Den var faktist rätt bra , men 1an är lätt bäst.

Kom hem från teater för en timme sen och har huvudvärk. Inte så kul men...
Funderar på att gå o lägga mig, även fast klockan bara är kvart i 9. Tror faktist jag ska göra så, det vore så otroligt skönt att få sova.

Ha det bra o Sov gott :)

Helgen...

Hej!
Nu dricker jag cola som vi gjort med mammas  soda stream som hon fick i present, det är gott! :)
Idag har jag spelat sims 2. Håller på att göra typ alla städer i världen xD
Dessutom ska jag egentligen plugga no men orkar inte. Imon ska jag träffa Paulina,
som jag inte träffat på 3 månader så det ska bli grymt roligt. Vi ska nog fika på café
villa villekulla.
Nästa vecka har vi både studiedag och friluftsdag. Vi ska orientera i Skatås. Man måste tydligen springa
helt själv så vi får se hur det går, antagligen inte så bra.
Dessutom är det ju teateroch artistkurs, vilket jag lägntar till mycket! :)


Gymnasiedag

Har precis sett en film med Amanda Bynes, den var sådär. Jag brukar tycka om alla hennes filmer men denna var inte alls bra.
Idag var det gymnasiedag, var på plusgymnasiet. Alla sa att skolan var så bra och att visst ska ni välja plusgymnaiset, men det kändes så... falskt. Jag vet inte varför. Men det verkade ändå bra med det att man kan spela in sina helt egna låtar när man vill i studion, till och med ensam. Då behöver man ju inte oroa sig för vad andra tycker om dem.
Men, mitt första val är åndå Mimers eller Hulebäck.
När vi kom tillbaka till skolan kändes väldigt konstigt eftersom det kändes som man redan börjat på skolan. Det första man ser när man kommer tillbaka är 6-åriga barn som springer runt och skriker, så det kändes lite knäppt.
Snart är det i alla fall Gymnasie mässa. Det ska bli intressant.

Nu ska jag ta något att äta känner jag.

Puss o kram!

Uppvisningen = Grymt!

Nu sitter jag vid datorn och äter chips! Hahaha, det är mumsigt.
Idag var det uppvisning, vilket gick väldigt bra. Matilda kunde tyvärr inte vara med :( så vi fick sjunga Relese me med Oh Laura.
På fredag har jag matteprov, jag känner att det kommer gå skit men...
Vi får se hur det går.

På onsdag tänkte jag ta med en egen låt till artiskursen men jag är lite nervös för det. Tänk om den är dålig.
Jag känner mig rätt nöjd men, jag vet inte.

Här är texten till min låt: You changed my life.

The first time I ever met you was in june
I never thought my life would change
because of you
When I loke into your eyes I think I´m dreaming
Really I do
Oh

It was just a normal day
When you came to my heart
I wish I could say you where mine
Why am I in love with you when there
is so many else
Maybe because
You changed my life


I remember every of the words you said to me
And of course any song that you sang
You gave me everything i wanted
Only you
Only you
Oh oh oh


It was just a normal day
When you came to my heart
I wish I could say you where mine
Why am I in love with you when there
is so many else
Maybe because


No I am so sad
because you are going to leave me
Don´t know where to turn
becuse I do really love you


It was just a normal day
When you came to my heart
I wish I could say you where mine
Why am I in love with you when there
is so many else
Maybe beacuse

It was just a normal day
When you came to my heart
I wish I could say you where mine
Why am I in love with you when there
is so many else
Maybe because
You changed my life



Trött, trött, trött!

Nu kom jag precis hem från ännu ett 50-årskalas hos min "moster" (Vi säger moster fast det är egentligen min morbrors fru) Och nu är jag så otroligt trött och mitt huvud spränger som vanligt. Jag har haft huvudvärk varje dag i nästan två veckor, usch det är hemskt. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk men det är nog bara trötthet. Idag hade jag so prov, det gick skitbra och jag skrev nästan ett helt A-4 papper för en fråga, haha xD
Jag har också varit på artistkurs på 1200, roligt som alltid! Det är typ det ända jag längtar efter på hela veckan. Vi ska ju ha uppträdande på onsdag så vi öva mycket inför det. Ska sjunga en låt med Robyn som är grymt bra så det ska bli hur kul som helst!

På onsdag har jag också andra delen av so provet, om EU. Jag är så trött på samhällskunskap och det är glad  att detta kommer bli sista gången vi har samhällskunskap på Nordhem.

Nu ska jag faktist gå och lägga mig och få nästan 10 timmar sömn, Gött :)

Grattis Mamsen!

Halloj!
Igår var det mammas 50-årskalas. Det var jättekul! Allt gick faktist skitbra. Det blev väldigt stressigt med maten o sånt på slutet men det blev bra i alla fall. Jag sjung en sång som jag skrivit själv till mamma och det gick också bra.
Nu har vi varit i lokalen igen och städat o städat.
Det är egentligen idag som mamma blir 50 så GRATTIS!!!

Imorgon har jag prov och kanske rep inför onsdag och dessutom blir min faster 50 så det ska firas :), tisdag blir det teater och på onsdag uppvisning. På torsdag är det ju gymnasiedag så hela under veckan kommer det hända mycket saker. Både roliga och tråkiga.

Nu har jag ungefär 100 saker som måste in i kylskåpet vilket jag inte fattar hur det ska gå till eftersom det inte verkar få plats, så önska mig lycka till :)

Vi hörs!

Tips på dansskola?

Hej!
Exakt nu lyssnade jag på en tjej som sa att idol börjar så nu ska jag se på det samtidigt som jag pluggar so. Idag har jag inte gjort så mycket. Har haft riktigt ont i huvudet så det har inte varit så kul. Egentligen måste jag verkligen hjälpa mamma med hennes pajer till kalaset på lördag men... jag måste verkligen plugga!
Hur fan kan man lägga tre prov på en vecka + två läxförhör!? Dessutom kan jag inte plugga alls i helgen eller på mån,tis eller onsdag.

Fick reda på för ett tag sedan att min musikal ledare/artistkurs ledare Julia ska flytta till sydafrika, men jag trodde det skulle hända nästa år men det visar sig att det bara är 7 veckor till dess. Så är lite ledsen men ändå glad för hennes skull.
Jag har börjat fundera på att börja modern dans eftersom jag tycker det är så kul och väldigt fint. Min första tanke var dansforum men det är så dyrt, har någon nått tips på en bra dansskola som man kan dansa på?


15/9

Hallå alla!
Hela dagen jag har känt mig väldigt deppig
Jag är väldigt orolig över min syster som har blivit misshandlad på sin skola. Jag är så himla rädd för att det ska hända något mer.
Igår var jag på sånglektion med världens bästa Julia och sedan var det teater. Vi ska tydligen ha uppträdande med artistkursen nästa vecka på 1200 kvadrat, kom och se!
Teatern var också kul, vi håller på mycket med improvisations övningar vilket är väldigt bra för mig eftersom jag är så dålig på det. Men när man gör det med folk man litar på är det faktist väldigt kul.
Nu måsta jag verkligen fortsätta göra läxa eftersom jag har tre prov nästa veckan och alldeles för lite tid för att plugga egentligen.

Ha det bra!


Ny blogg!

Hej!
Jag har bestämt mig för att börjar blogga här istället eftersom jag blev så trött på bloggsida.se
Man kunde inte ha några roliga designer eller någonting så nu har jag här istället. Namnet Musikalflicka fick jag av att jag älskar musikal. Sång, teater och dans är allt för mig.

Min dag:
Börjar med att jag går upp klockan halv 8 och tvättar håret. Sedan äter jag flingor och drar till skolan. På skolan händer la inte så mycket egentligen bara att jag får panik för att vi har så jävla mycket läxor. När jag kom hem kollade jag på Harry Potter och den flammande bägaren och nu har jag pluggat so och engelska. Just det, jag måste ju också anmäla mig till niornas gymnasiedag nästa vecka! Men jag blir bara så sur för att jag inte kan åka varken till Mimers Hus eller Hulebäck, inget av dem ligger ju i Göteborg så kan inte åka till dom. Väldigt surt!
Jaja men nu har jag bestämt att jag ska åka till Plus-gymnasiet för att kolla på sånglinjen där. Man får tydligen lära sig skriva egen musik och sånglektioner och sånt. Verkar rätt kul men vill helst gå musikal linjen.

Nu måste jag fortsätta plugga
Vi hörs! Puss