Hemma :)

Ska bara skriva kort att jag är hemma nu. Konserten igår gick bra, jag sjung. Försökte sova hela resan hem, men kunde verkligen inte somna, varken på bussen eller flyget. Så jag har inte sovit något under hela natten och varit vaken i typ 30 timmar.

Men hemma är jag, det är skönt! 

(har nästan saknat snön :D )

I England

Hej alla, det blev lite tidigare an jag trott att skriva, jag ar i England just nu (darfor funkar inte de svenska bokstaverna) och jag har det jattebra. Vi har varit i York igar och jag har hittat massa fint smink (en mascara for typ 20 kr). Dessutom fanns det en affar dar allt kosta en pund, det var najs :D
Men flygresan hit var inte den roligaste, kan beratta mer nar jag kommer hem, men kan borja med att vi fick vanta pa flygplatsen i 10 timmar eftersom det var ett fel pa planet. Nar de tio timmarna gatt kom vi anda inte ivag sa vi fick aka nasta dag. Tio timmar alltsa helt i onordan.
Aja skriver mer pa lordag.
Ha det gott

Sångtävling

Nu är det bara en dag och två timmar kvar innan jag sitter på ett plan till England :)
Det ska bli så jäkla kul! Har dessutom inte träffat min älskade Tammie på 8 dagar, saknar henne <3
Fast jag är lite nervös, tänk om jag glömmer säga mrs och mr? Tänk om de blir arga då, antagligen inte men...

Idag ska hela familjen på kalas för mammas kompis, 50 - årskalas. Det ska bli trevligt. Vi ska nog snart åka ut någonstans för att köpa present till henne.
Just nu tittar jag o mamma på curling, damerna, och det går skitbra! Det är roligt att sverige tagit så många medaljer. Guld i skidskytte två gånger tror jag, brons för Anja och ett silver i någon till skidgrej!

Ni kanske vill veta hur sångtävlingen gick igår. Först så kom vi dit i rätt god tid till Allum. Det tog en lång stund innan vi hittade scenen. Mamma höll hela tiden på att säga: Vad är det här för jävla köpcenter! haha.
När vi kom fram så gick jag med en grupp tjejer igenom hela köpcentret. Onördigt tänkte jag hela tiden, varför skulle vi samlas där om vi ändå skulle gå en lång bit. I alla fall när vi kom fram så sattes sig alla i en jättestor ring. Det var 28 stycken som skulle tävla! Jag blev jätteförvånad, trodde bara det skulle vara typ 8 stycken.
Tjejen som höll i det började prata och förklara att nu kommer vi välja ut ungefär hälften av er och imorgon kommer de få gå en modervisning i bikini och badräkt.  Jag fattade absolut ingenting, en modervisning, jag är ju ingen modell!? Tillslut fattade jag att vi gått med fel grupp, och detta tydligen skulle vara någon modelltävling.
Så vi skyndade iväg därifrån, sprang genom hela Allum, men som tur var, så var det lugnt. Vi gjorde en soundcheck och jag som var andfådd, stressad och nervös skakade som en jävla idiot. Sedan fick vi sitta och vänta i nästan en timme på att tävlingen skulle börja. Första personen som sjöng var lätt bäst, hon hade sådan utstrålning och bra röst. Mitt nummer gick helt okej, det var i alla fall väldigt kul. Sedan skulle folk rösta och vi fick vänta ytterligare en timme. Under tiden uppträde Erika och Alice som varit med i Idol. Jag gick varken till final eller då vann och gick vidare, men jag är ändå jättenöjd. En tjej som sjöng movin on var hon som gick till semifinal i stockholm, jätteduktig.
Så, nu är i alla fall det över och nu behöver jag bara tänka på ansökingarna till Mimers och Rytmus.

Ni får ha det bra så hörs vi nästa vecka när jag kommer hem från England :)

Nervös som fan

Herregud vad nervös jag är, det är snart sångtävling. Jag brukar ju aldrig vara nervös! Det kanske är för att det är tävling nu och inte vanlig uppträdande. Aja, hoppas verkligen det går bra.

Sångtävling är i alla fall på Allum klockan 16.


Avatar

Var och såg Avatar med Emms, mamma och pappa idag. I 3D. Den var faktiskt jäkligt bra, kan verkligen rekommendera den!
Sedan åkte vi till Nöjds kondis och köpte rulltårta och en vaniljkrans, mums :)
Imorgon är det dags för sångtävling, måste öva som fan nu asså. Börjar bli lite nervös. På söndag dessutom åker jag till

England.
Har kommit på nu att jag bara kommer gå i skolan två dagar under 4 veckor. Denna veckan är det lov, sedan Englandsresan. Efter det går jag tre dagar. På torsdan och fredan är det ansökningar till Mimers och Rytmus och veckan efter det är det prao. Shit, herregud vad mycket vi missar.

Får la fortsätta öva på sångtexten nu
Ha det bra



Rolig dag :)

Idag har det varit fullt upp hela dagen.Det började med att jag gick upp klockan 11. Emms o jag skulle nämligen gå på Världskulturmuséet. Vi skulle ha gått klockan 12 men vi bestämde oss för att gå o klippa oss. Det tog nästan en timme att hitta en frisörsalong som verkade bra, men tillslut så.
På världskulturmuséet så spelade vi in en sån där Bollywood film, haha det var kul. Vi försökte oss på att sjunga karaoke, men det gick inte så bra så vi gav upp.

Efter detta gick vi ända vägen till världens bästa café, nämligen Café Vasa och vi båda åt kladdkaka med grädde. Gudomligt gott! :)
Sedan åkte vi till Axel och klippte oss. Mitt hår blev helt okej, men rätt kort. Emms blev jättefin!
Vi var också på biblioteket och lånade några filmer, (det är verkligen hur bra som helst, man kan låna filmer helt gratis) bland annat var det Sture Sventon vilken jag ska kolla på nu, haha :)


(Hur min frisyr blev :D )

Ha det bra
Puss

Lov!

Äntligen är det lov! Det är så skönt med sovmorgon.
I helgen har det inte hänt så mycket, bara att Emms och jag var ute och gick i skogen och senare på kvällen åkte vi pulka. Haha så jävla kul, speciellt när Emma var nära att köra in i ett träd :D

Idag fick jag tillslut brevet från Mimers, har nu fyra (kanske 5) sånger att lära in och en hel teater dialog. Har lite smått panik eftersom jag är i England hela nästa vecka och på torsdan o fredan veckan efter det är insökningsproven.

På fredag kommer det vara sångtävling, det är på Allum klockan 18 (tror jag), om ni vill kan ni ju alltid komma och titta :)
Dessutom kommer Julia hem!!

Nu ska hela familjen kolla klart på en film och äta glass
Ha ett bra lov

  


Ännu ett nationellt prov

Andra delen av svenska nationella provet hölls idag. Man skulle skriva en egen berättelse. Jag känner i alla fall att jag är väldigt nöjd. Min text hade rubriken Allt är möjligt.
Det roliga var att när det gått ungefär en halvtimme av tiden (man fick skriva i nästan 3 timmar)kände jag att jag verkligen inte behöver all tid och kommer behöva sitta och inte göra något i en timme. Men, hah, jag gick istället lite över tiden.
Det är väldigt skönt att det är över nu. Så nu är det inga läxor på tre veckor typ :)
Först är det ju lov och sedan drar klassen till England en vecka.
Just nu sitter jag och spelar Sims, det är kul :)
Ha det gött
Puss

Nationella prov!

Det första nationella provet gjordes idag, svenska. Det var läsförståelse och det gick faktist riktigt bra. Är väldigt nöjd.
Tydligen så är Nordhemsskolan i någon slats final för vår skolmat. Vi har ju fått pris för Göteborgs bästa skolmat (tror jag) och nu vet jag inte vad det är om. Sveriges kanske, eller det är ju rätt stort, jag vet faktist inte men vi är i någon final. Så det var någon tjej som satte sig vid oss i bamba. Det var ju rätt synd att just idag är den absolut hemskaste maten i bamba, nämligen rotmos och korv. Men hon verkade tycka det var gott så..
Efter skolan gick Liz o jag till frölunda torg, hon köpte lite tröjor och annat.



Om en timme är det teater, måste plugga manus
Ha det gött
Puss!

(Fortsätter min nedräkning till att Julia kommer hem, 1 vecka och 3 dagar!!!! :D )

Fredag :)

Idag är det faktist äntligen fredag. Nästa vecka ska vi ha en gul vecka, fattar inte varför det heter så. Men i alla fall, vi ska ha ett annurlunda schema. Man kommer att ha jättelånga lektioner och nästan inga raster. Men man får börja lite senare och sluta tidigare. Men en dag är helt sjuk, vi har no i TRE timmar. Nationella proven är ju också nästa vecka, svenska. Är lite nervös. Imorgon börjar melodifestivalen. Hahaha, jag verkligen älskar det, en av höjdpunkterna under året :)
Vi hade ensemble idag och det gick jävligt bra egentligen. Joulene med Dolly Parton som vi ska köra är fortfarande så tråkig, men det går bättre. Däremot gick Mando Diao låten hur bra som helst, speciellt med Teo på gitarr :)
På hemkunskapen gjorde vi en thaisoppa. Det var faktist riktigt gott.

Aja, ska äta revbenspjäll nu.
Ha de gött, kram!

(Nu är det bara 2 veckor tills världens bästa Julia kommer hem, lägntar! <3 )

Dålig dag blev till bra!

Idag har verkligen min dag gått upp och ner. Först var jag glad, sedan jättearg och besviken och sedan glad igen :)
Det började när jag kom hem. Då ringde jag till en hunddagis jag tänkt jag skulle praoa på. Fick inte det så ringde ett annat ställe. Där skulle jag vänta i en och en halv timme tills de ringer igen. De ringer aldrig, föröker ringa jättemånga andra hunddagis men inget går. Jag blir så otroligt arg nu för att hela dagen hade gått åt för jag väntat så länge på att de skulle ringa. Mamma börjar också ringa runt och tillslut hittar hon ett jag kunde få praktik på, då blev jag i alla fall överlycklig :)
Andra dumma saker som hänt är låten i tävlingen jag är med i (tror inte jag skrivit det innan, jag har kommit med i Schlagerstjärnan 2010) inte gick eftersom någon annan hade den.

Jaja, får väll bara hitta en annan.
Ha det gött

Förresten var klassen på bio idag, filmfestivalen. Filmen var la rätt kul men jag var så trött så jag halvsov under hela filmen xD