Så var det klippt!

(Innan)
(Efter)

En månad..

Idag har det gått exakt en månad sedan jag började på Mimers. Tiden har gått snabbt!
Det har hänt så mycket under tiden, att lära känna sin klass trodde jag skulle ta flera månader men det känns helt okej. Man kan prata med nästan allihopa, det är skönt.
Imorgon börjar jag tio i åtta igen, yeah!

Val 2010

Även fast jag inte är myndig så är jag riktigt insatt  och entusiastisk i det som kommer att hända idag. Igår var jag på Göta Platsen och lyssnade på de rödgröna, det var otroligt starkt och en sån känsla i det. Jag håller med i nästan allt de sa och det väcker ett sånt hat mot Alliansen och Moderaterna för vad de gjort de senaste åren.
Jag hoppas verkligen att socialdemokraterna vinner idag, de kommer göra Sverige bättre. Jag har aldrig någonsin velat vara 18 år så mycket som jag vill idag, men jag får inte rösta...
Så jag tycker att ni borde rösta på de rödgröna om ni vill att Sverige ska få en förbättring!!

Blogg 1 år ju!!

Kom på att min blogg varit igång i ett år i tisdags :)

NY DATOR!!!!!

Vi har fått dator på skolan, en helt egen bärbar!
DET ÄR NAJJSSS!!! :D:D
Snygg va!?

Laserdome!

Igår var jag på Tammies kalas tillsammans med Clara, Neda, Maja och Tamara såklart. Vi var på laserdome och det var första gången i mitt liv, det var faktist riktigt kul, fast jobbigt... och svårt.
Det är så att man är i två lag, de gröna o de röda. Man ska skjuta varandra med några slags laservapen och det lag som träffar det andra mest vinner. Vi alla var i lag röd tillsammans med typ 30 andra. Först fattade jag det som att bara vi sex tjejer var ett lag så jag gick ju runt o sköt de röda också, haha, tillslut sa i alla fall Clara till mig. Det röda laget vann!!
Efteråt åt vi korv o sen glass. Det var väldigt musig och underbart att få träffa dom igen, det känns så konstigt att vi inte går i samma skola längre.

Idag har jag faktist kunnat ta det lugnt, har inte haft så mycket läxa alls.
Mitt prov i datakunskap i fredags gick bra, även en intervju sak i sångtekniken. Nu ska jag bara leta upp några papper o snart ska jag nog sova.

Ha det bra <3

Det bästa...

Här är min egna video för Harry Potter and the deathly hallows <3


2 veckor...

Två veckor av skolan har gått, och det har hänt ganska mycket. Läger bland annat, mitt schma är helt otroligt dåligt och jobbigt. Jag börjar 7.50 fyra dagar i veckan och slutar runt fyra varje dag :(
Därför måste jag gå upp 5.

Alla lärare verkar vara bra, och jag tror att allt kommer att bli väldigt roligt, speciellt nu när jag börjar förstå vilka jag vill umgås med.
Idag var min riktigt första pluggdag (för mig är då inte söndag en vilodag, det är en pluggdag!). Har historia förhör på tisdag och prov i datakunskap på fredag.

Imorgon har jag i alla fall sovmorgon, 10 börjar vi :)

Ha det bra
Puss <3