Skolan imorgon.

Har haft ett väldigt bra lov. Jäkligt fint väder har det varit, har faktiskt fått lite färg :) Kom hem från landet i Bohuslän idag, vi har varit där över påsk, det har varit jättetrevligt. Min morbror Percy och hans fru Lena, som jag inte träffat på evigheter, kom upp. Det var jättekul. Jag har dessutom krattat hela trädgården. Både i Lärje och i Bohuslän. Det tog ungefär 5 timmar eller nått, det var en jävla massa löv. Jag har sådan värk i min arm nu så det är helt sjukt, men jag tycker det är roligt. Det blir ju fint :) Vi hade även brasa igår, med en massa kvistar och med alla löv jag krattat ihop. Det blev den största brasan vi någonsin haft, haha. Imorgon börjar skolan, det ska faktiskt bli ganska roligt. Även fast jag är skoltrött, så ska det bli kul att träffa alla igen. Har pluggat väldigt mycket hela lovet. Mest inför ett drama prov på torsdag och även lite engelska. Ska snart lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Sov sött <3

På landet :)

Hallo. Är på landet nu, eller alltså... Vi har en liten stuga i Lärjehed och det är där bara Emma och jag är nu. Men vårt riktiga land ligger i Bohuslän, vi har ett stort hus där som ägs av hela familjen. Igår var det sångkurs, vilket som vanligt är väldigt roligt. I lördags hade Julia inflyttnings fest, det var mysigt :) Emma har fått en iphone så just nu skriver jag på den, har fortfarane problem med det, men det går bättre och bättre :) Hoppas ni får ett fortsatt bra lov. Glad påsk!

Idol!

Idag var dagen man väntat på i sju år, Idol audition.
Jag stod i kön från klockan 4 till 11 då insläppet var. Sov sammarlagt ungefär en halvtimme i natt.
Det som var så irriterande var att jag trodde att väl inne i väntsalen, skulle man behöva sitta i några timmar. Därför hade jag tänkt sminka mig och sjunga upp därinne. Men när man anmält sig, skulle man gå till juryn 5 minuter senare. Hann knappt sjunga upp eller riktigt göra mig redo.
Själva auditionen... Jag gick inte vidare. De sa: Du sjunger med mycket känsla och man märker att du har gått i teater, men tyvärr räcker inte det, så vi skickar inte vidare dig till den riktiga juryn.
Jag känner mig både besviken men ändå lättad på samma gång. Besviken förstås för att inte ha gått vidare till att få träffa den riktiga juryn, men lättad för att man inte behöver tänka på hur det skulle blivit med skolan.
Jag känner mig ändå stolt och nöjd över att jag överhuvudtaget vågade söka. Att man stod där i 7 timmar och jag kände att jag gjorde mitt bästa. Duger inte det, så kan jag faktiskt inte göra mer.
Vi får väll se om det ens blir en till säsong och ifall jag söker igen, det gör jag nog. Hoppas det går bättre då :)
Men det var en sån fruktansvärd sak som hände. En man som verkligen var jättefull, ramlade ner från en trappa med huvudet rätt ner i marken. Han bröt antagligen nacken. Jättehemskt verkligen! Hoppas verkligen att han mår bättre nu.

Frisören.

Jag permanenta och klippte mig igår. Är helt okej nöjd, klippte även det som var slitet (vilket var ganska mycket) så därför är det kortare nu.
Tror det kommer bli bättre när det växt lite.
Mamma o jag var och hämtade mitt id-kort på banken. Sedan köpte jag en present till Emms som fyller år nästa vecka :)
Imon är det historia prov, måste plugga på det nu.
Sov sött :)
Såhär blev det :)

Loppmarknad

Var på 1200 kvadrats loppmarknad igår. Det grymma var att Julia sålde mycket av sina kläder som Emms o jag köpte för ett väldigt, väldigt lågt pris. Så det blev värsta shoppingen, haha :)
Just nu sitter jag faktiskt i skolan, har håltimma. Hade tänkt gå och sätta mig och sova en stund.
Hoppas ni har en bra dag :)

Föreställning!

Idag var första föreställningen av två av våran Vårsoaré. Det var riktigt roligt och vårat dans nummer gick jättebra! :)
Imorgon kommer det bli ännu bättre och vi kommer att ta i ännu mer!
Eftersom vi tuperar håret för vårt dansnummer så står mitt hår nu rakt ut. Haha, det ser inte klokt ut!