Inte en kul vecka

Ända sen i torsdags har jag varait så jäkla förkyld. Har haft feber och haft så fruktansvärt ont i halsen.
Missade teatern idag och det är så tråkigt!
Det är bättre nu och jag kommer nog gå till skolan på torsdag, hoppas i all fall på det.

RÖSTA! :D

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=UpcHDEmxyy9s5Jc4NBUwudVGxvZHDROV5oc9#bikiniGallery


Rösta på min bikini på nelly.com tävlingen! :D


Konserten

Konserten igår gick skitbra. Min hals mådde inte så bra efteråt men, vad ska man göra?
Nu sitter jag här hemma och känner mig rätt så förkyld, det är inte kul.
Skulle egentligen åkt till min syster idag för att fira hennes födelsedag, men tror inte jag orkar. Hoppas jag mår bättre imorgon, vill så gärna gå på loppmarknaden.
Matte provet och provmiddagen i hemkunskapen gick jättebra :)
På måndag ska jag ha B-delen av matte provet så måste verkligen plugga på det idag.
Ikväll blir det jag o mamma ensamma hemma så då kan vi mysa o se på film :)

Ha det bra!

Snart skola

Om en halvtimme måste jag dra till skolan, egentligen vill jag verkligen inte för att jag mår hur dåligt som helst. Har huvudvärk, jätteont i halsen och väldigt trött.
Men om vi ska ha något extranummer på konserten måste jag öva idag. Man får la bita ihop och bara gå till skolan.

Ha en bra dag!

(Hade nationella igår i engelska, uppsatsen, och svenskan, muntligt. Det gick bra!)

För tidig våffeldag!

Idag hade min familj en för tidig våffeldag :)
I vanliga fall så brukar vi alltid äta våfflor hemma hos min morbror när han fyller år, det skulle ha varit kalas för honom i morgon. Men tydligen skulle det inte bli något i år så vi bestämde oss för att fira våffeldagen idag :D
Det var i alla fall väldigt gott.
Just nu gör jag läxa och tittar på en Johan Falk film.

Ha det bra!
Puss.


ROCKKONSERTEN 2010

Fredagen den 28 mars är det rockkonsert på Nordhemsskolan. Konserten kommer innehålla musik som bland annat rock, pop, country, Disney och The Beatles.
Klockan 18.00 drar sexorna igång med sina nummer.
Runt 19.00 börjar sjuorna med sina rocklåtar samtidigt som åttorna rockar loss med Beatles låtarna.
20.00 (ungefär) är det dags för niorna.
Efter detta sker det massa extranummer och konserten är slut runt 01.00
Pris: Vuxna 50 kr, Skolungdom 20 kr (Kan förköpas på skolan, 300 korridoren den 23/3 från klockan 14- 17.00)






Härlig kväll.

Precis hemma från en rolig kväll med teatertjejerna. Vi åt tacos och kollade på film och hade det jättemysigt. Fick inte så många bra kort eftersom min kamera inte gillade ljuset.

Idag var jag i skolan lite längre än jag trott. Några frågade om jag ville vara med i ett extra nummer till konserten så jag sa visst. Vi stannade och övade i två timmar egentligen helt i onödan för att det ändå inte blev så bra haha.
Men att spela är ju alltid övning så.

Ska gå och lägga mig nu
Sov sött! <3

Tråkigt

Denna veckan har det egentligen inte hänt någonting. Idag är Emma på sitt favoritband Kent så det är ju roligt för henne. Men jag har tråkigt.
Som sagt, det har ju inte hänt så mycket men var på teater i tisdags och det gick bra. Tamara var sjuk idag, vilket också blev tråkigt. Hade no prov, det känns bra i alla fall.
Men våran skola har så jäkla otur. Det är såhär att vi ska ha de nationella i no. Och till varje skola väljs det ut fysik, kemi och biologi. Alltså alla får olika. Och självklart får vår skola det värsta jag vet nämligen kemi. Detta är ju verkligen bara ren otur!!!!!
Imorgon blir det i alla fall kul då hela teater gruppen ska träffas och fira Juliette som fyllt år :)
Har dessutom sovmorgon och halvstudie dag, så går typ i skolan i 2 timmar.

Ni får ha det jättebra
Puss

Sjuk

Är hemma och är sjuk. Har jätteont i magen. Vi kanske har nationella prov i engelska idag så det är ju inte världens bästa timing att bli sjuk. Får hoppas att jag mår bättre imon. Har ju teater och vill gärna vara med.

Eric Saade vann förresten inte melodifestivalen och jag är arg på svenska folket! Eric var ju den bästa! Jag förstår inte varför Anna vann, visst hon är la bra men... Den har säkert ingen chans i eurovision. Fast i och för sig kom ju Yohanna med Is it true tvåa förra året. Annas låt är ju lite lik.
Men ändå, kunde inte alla bara tycka och tänka som mig. Då skulle allt bli bra, hahahah xD
Fast det skulle nog bli tråkigt i längden. Men Eric kommer i alla fall fortsätta att vara en stor idol. Det borde faktist vara förbjudet att vara så söt som han. (Jävla Molly Sandén, haha)

Ikväll gäller det! :D

ERIC SAADE MÅSTE BARA VINNA IKVÄLL! <3


Prao

Nu är min prao tid på Partille hunddagis över. Saknar reda mina änglar, men framför allt bästa Alva <3
Hon är så gullig, hon liksom alltid hoppade upp i ens famn när man kom in och satte sig i rummet.
Skulle väldigt gärna vilja men får tyvärr inte lägga ut bilderna som jag tog eftersom jag lovade att inte göra det.
Jag kan i alla fall berätta vad som hände. Varenda morgon gick vi först två promenader. Först med några hundar, och sedan med några andra. Efter det fick man äta lunch och sedan gå in till hundarna och bara mysa. Det var det jag gillade mest, haha :)
De hade dessutom fått små söta valpar. De var verkligen underbara. Min favorit var en söt flicka (skulle den ha varit min skulle den ha hetat Luna).
Det var en väldigt rolig och lärosam vecka, hoppas jag kan få sommarjobb där.

Måste verkligen sätta igång och plugga. Har skjutit fram det varenda dag, men nu måste det göras faktist.

Ha en trevlig kväll :)
Puss!

<3<3

Bara för jag är världens största Harry Potter fan :D







Englands bilder




















Julia <3

Nu är älskade Julia tillbaka i Sydafrika igen. Tänk att vara så modig och stark som världens bästa Julia och våga vara helt ensam nere i Kapstaden.
Vi träffades i onsdag och det var så roligt att se Julia igen :)
Om ni inte träffat Julia så borde ni verkligen ta er tid att göra det, eftersom jag tycker synd om er för ni inte träffat denna underbara person.
En person som är omtänksam, rolig, glad, duktig, fantastisk...
En person som får en att utvecklas, till och med jag som är världens mest blyga människa.
Jag är så stolt över Julia, samtidigt som jag är ledsen för att hon är i Sydafrika igen.

Jag kommer sakna dig älskade Julia! <3


Ansökningsprov

Nu har jag gjort klart mina ansökningsprov till gymnasier. I torsdags var det Rytmus, sing and songwriter. Där fick jag spela en låt jag gjort själv och sedan en obligatorisk. Min egna blev You had me fold, och den obligatoriska blev Natural Women med Aretha Franklin. Det gick jättebra :)
Igår var det Mimers, musikal. Det gick också helt okej. Men var rätt nerövs, det var ju detta jag ville helst. Sjung Over the rainbow och Movin on.
Är väldigt nöjd med båda, och det är jäkligt skönt att det är över.

Har prao hela nästa vecka så nu kan jag bara tänka på mina läxor.

Melodifestivalen om en timme, det ska bli kul :)

England :)

Nu ska jag berätta om hela resan till England tänkte jag. Det har varit väldigt roligt :)
Det började med att mamma, pappa, Emma o jag åkte till Säve. Det var första gången på en vecka som man såg Tamara, hon hade klippt sig och var jättesöt :)
Vi checkar in och allt går helt enligt planerna tills vi sätter oss på flygplanet. Då är det tydligen nått jävla tekninskt problem. Vi fick sitta på flygplatsen i 10 TIMMAR! och sedan säger de att vi ändå inte kommer iväg idag. Fattar ni hur arg jag blev!? Man visste liksom inte om man skulle skratta, gråta eller bara vara helt förbannad. Vakterna sa dessutom under hela tiden ha tålamod. De sa heller aldrig ursäkta oss, bara ha tålamod. Jävla Ryanair!
Så Tammie, Clara o jag sov över hos Maja. Nästa dag fick vi vänta en timme längre än vad vi skulle, men vi kom iväg!
Flygresan gick bra, bussresan också. Vi stannade vid en resturang. Haha, jag fattade först inte vad personen sa, men jag fick rätt mat tillslut.
Vi kom fram till Whitby runt 21.00. Det var jättekul att träffa Annie igen, hennes mamma var jättetrevlig och hennes två hundar var så söta. En av dem (Jemma) var väldigt glad o gosig medans den andra (Taulie) var så rädd. Åhh den var så gullig.

Dagen efter hade vi en jättekonstig körlektion med en konstig gubbe. Vi kallade honom för Smilegubben eftersom han alltid log och såg skitdum ut. Dessutom gick han hela tiden vidare utan att någon fattade.
Efter det åkte vi till York. På bussresan dit blev man lite sårad av klassen. Jag skulle nämligen bara gå på toa innan jag åkte, vi skulle ju ändå vara borta i typ 6 timmar. När man kom tillbaka till bussen var hela klassen där och många av killarna typ skällde och sa taskiga kommentarer. Önskar de skulle kunna fatta att man faktist blir sårad :(
I York var det i alla fall trevligt. Jag gick med Tammie, Clara, Maja, Annie, Catherine och Phoebe. Vi hittade en helt grym affär där allt kostade 1 pund, dessutom en skit billig smink affär där en mascara kostade typ 20 svenska kronor.
Vi köpte också jättegoda fudge.
Just det, på dit vägen så åkte vi över ett jättevacker område och det är där de filmar i första Harry Potter filmen när de filmar över miljön där Hogwarts expressen går :) Så häftigt!
Vi var också på ett ställe där man fick måla på en kopp, jag målade den Storbrittaniska flaggan.

På Onsdagen trodde vi verkligen att vi skulle få träna med banden eftersom vi hade en konsert på fredagen men nej, det blev kör med smilegubben nästan hela dagen. Vi fick reda på vilka grupper vi hade i alla fall, jag ville egentligen inte sjunga eftersom mina inträdesprov var veckan efter men man fick ha text och ingen annan ville så..
Dessutom fyllde Maja år så några stycken gick hem till Catherine som Maja bodde hos och såg på film. Det var väldigt trevligt. Men de hade en brasa därinne och det var så varmt att mitt lipsyl nästan smälte.
På torsdagen fick vi i alla fall börja öva med bandet och det gick helt okej. På den kvällen var nästan hela klassen hemma hos Phoebe (Tamaras person) och bara hängde. Många spelade Beatles guitar hero. John i min klass blev helt galen i Yellow Samurine och sjung den typ hundra gånger, haha.

På fredagen var det den sista dagen, vi var nere i Whitby och åt lunch. Det ösregnade typ. Dessutom hade vi en liten konsert med några svenska och engelska körlåtar för dagisbarn.
Efter skolan körde Annies mamma mig och Maja för att titta på Hogwarts expressen tågstation som låg precis utanför Whiyby. Det var nog något av det häftigaste jag gjort, att veta att mina absolut största idoler stått precis där jag stod.
På kvällen var det konsert, det gick jättebra bara att jag sjöng lite fel men..
Sedan åkte vi hem, det var tråkigt att säga hejdå men ändå skönt att åka hem. Jag kunde inte sova däremot och var vaken hela natten. Fattar ni hur trött jag var när jag kom hem?
Men det blev i alla fall inga flygplans förseningar, hade det blivit det hade jag på allvar skrikit och slagit till alla vakter.

Det blev en väldigt rolig resa. Ska lägga upp bilder senare.