Tack för ett bra år!

Nu är det exakt 2 timmar och 6 minuter kvar av 2009. Tack alla för att ni gjort detta året till ett bra år!

Några saker som hänt under detta året!

* 5 januari - Min första skivinspelning. Jag var riktigt nervös men det var kul.

* 27 mars - Gay Camp premiär! Underbart ögonblick. När man kämpat så länge och sedan får visa upp det var helt otroligt. Antagligen det roligaste som hänt mig.

* 13 maj - Viskonserten. Det finns ingeting bättre än att gå upp på en scen och sjunga en låt som betyder allra mest för en.

* 28 juni - Konfirmationen. Denna tiden blev faktist mycket roligare än jag trott

* 15 juli - Harry Potter och halvblodsprinsen premiär. Något jag lägntat efter hur länge som helst.

* 1 augusti - Jag blev 15 år :)

* 28 oktober - Konserten på 1200 kvadrat. Sjöng min egna låt som handlade om personen jag älskade. Första gången jag sjöng en låt jag skrivit själv inför folk.

* 21 november - Jag såg New Moon, grymt bra!

Detta var de bästa händelserna under året, hoppas nästa års blir ännu bättre :D


GOTT NYTT ÅR!



Mellandagsrea!!

Idag och igår har jag varit och shoppat! Hahaha, det har varit kul men jobbigt. Det var folk överallt!
Nu tänkte jag säga allt jag köpt:

Rutig skjorta, H&M 100 kr
Lila tröja, H&M 100 kr
Stickad kofta, Cubus 200 kr
Grå tunika, Gina Tricot 100 kr
Stor kofta, Bik Bok 150 kr
Jeans, Carlings 200 kr

Är nöjd med mina köp i alla fall. Nu måste jag nog fortsätta titta på Snövit manuset.

Ha det gött! :D

God Jul! <3

God Jul på er alla!! Hoppas ni får en underbar dag!

Erik är bara så bra!

Lyssnar på Erik Grönvalls album på Spotify. Det är så bra! Jag verkligen älskar honom. Ska nog köpa skivan och få den signerad när han kommer till Göteborg.

Idag blir det först Frölunda Torg, sen Liseberg och tillslut hem till mormor och baka :)
Två dagar kvar till julafton, det är snö och jag är glad :D

Jullov!

Äntligen är det jullov. I fredags var det avslutning. Tamara, Lisa, Albin, Charles, Hugo och jag gick till café Vasa och fikade. Tog som vanligt min älskade kokosboll. Den är så god! :)
Det har blivit som en tradition att gå till Café Vasa efter varje avslutning.

Idag har jag suttit hemma och har läst Så länge vi båda andas (lånade den på biblioteket) och spelat Sims. Är riktigt hungrig och har lite huvudvärk men... det kunde varit värre.
Snart är det julafton och jag måste verkligen hinna köpa min julklapp till Emma.

Nu får vi se om familjen åker till affären och handlar eller inte.
Vi hörs senare.
Puss

Konsert dags! :D

Om exakt 3 timmar och 10 minuter är det julkonsert! Jippie!!!!!!!  Har nu lockat håret och ska börja sminka mig.
Imorgon ska egentligen hela skolan ha sovmorgon till 10.40, men jag ska till syon så måste vara där 10. Skit.
Sedan är det avslutning på fredagen, ska kanske se Emmas avslutning också, där hon sjunger solo. Ska bli jättekul i så fall.

hoppas ni får en jättebra kväll, för min kommer nog bli grym! :)
Kram 

GLAD, GLAD, GLAD!!! :D

Idag fick jag reda på att jag ska sjunga solo på julkonserten.

Lycka och glädje är en så härlig känsla!!



Ska sjunga låten Happy Day från denna film :)



Frölunda Torg + Nordstan

Jag började med hela Frölunda Torg, sedan nästan hela jävla Nordstan. Tillslut hittade jag vad jag letade efter. Jag har letat efter en speciell present till Lisa, jag visste exakt vad jag ville ha men det fanns inte någonstans. Allvarligt, jag var inne i nästan varenda affär. Usch. Det var varmt, tråkigt, mycket folk, stressigt, helt enkelt hemskt! Jag hatar dessutom att shoppa även till mig själv så det gjorde det ju ännu tråkigare. Är en konstig tjej har jag märkt, jag hatar det som de flesta tjejerna brukar älska.
I alla fall, nu har jag bara min syster present kvar, och sedan är alla julklappar köpta. SKÖNT! :D

Förresten världens bästa Erik vann Idol! :) Vinnar låten finns på youtube (http://www.youtube.com/watch?v=Z_ym34x6j2U). Bäst verkligen! Tycker faktist låten var ovanligt bra detta året. Den är min stil :)
Men jag verkligen störde mig så grymt på hans flickvän, löjligt av mig att lägga energi på det men va fan, varför gick hon inte av scenen!? Det var ju hans antagligen största stund i livet och tänk om de gör slut och då måste hon alltid finns kvar i den stunden.

Nu har jag precis sett Gossip Girl och letar som en galning efter Snövit manuset. Har på något sett lyckas tappa bort det, jag vet att det finns hemma någonstans men hittar det inte. Detta är inte bra! Ska kunna det efter jullovet.
Får la fortsätta leta och hoppas att det kommer fram.

Vi hörs imon
Puss


ERIK DU VINNER!!!!

ERIK BARA SKA VINNA IDAG!!!


Nobelmiddag och Lucia :)

Igår var det nobelmiddag på skolan. Alla skulle klä upp sig och tillsammans äta lite finare mat i bamba. Det var ganska gott men maten var egentligen inte så speciell men... Det är kul att skolan gör sånt. Alla var verkligen jättefina och nästan alla var finklädda, vilket var riktigt roligt.
Idag var det också Lucia. Vi hade två uppdrag med skolan. Ett på en byggarbetsplats och det andra på en arkitektbyrå. Det på byggarbetsplatsen var klockan 06.30 så fick gå upp klockan 5 vilket var jäkligt jobbigt. Detta uppdraget gick också rätt dåligt, det blev jättemånga fel men det andra gick i alla fall bra. Det sista någonsin på Nordhemsskolan, vilket var tråkigt.
Nu sitter jag och tittar på Harry Potter och halvblodsprinsen :) Den är grym som alla andra av filmerna.


Bilder från nobelmiddagen :)



 

 

 

 


Sjuk :(

Hemma och är sjuk tack var den där jävla sprutan! Har huvudvärk, illamående och jäkligt ont i armen. Jaja, det var i alla fall skönt att kunna sova till klockan 12 :)
Igår var det Desperate Houswiwes på tv och ahhhhhhh varför ska alltid säsongerna sluta så spännande!? Jag tror jag vet vem det var som dog men... det har nämligen stått att en av hemmafruarna kommer att dö snart. Men inte Bree!!! Jag vill inte att Bree ska dö, hon är typ min favorit.

Just det, jag har namnsdag idag kom jag på.

Hoppas att ni är friska och glada! :)
Puss o Kram

Igår var helt fantastisk!!!!!

Igår fick jag faktist se Tove! Först typ 5 meter ifrån mig medans hon sjung Hot and cold och sedan fick jag krama henne!!! Det är så jävla kul att faktist få säga till dom man tycker är så grymma så att det inte finns ord. Sa till henne att hon är helt fantastisk och att hon borde vunnit. Hon var så trevlig tillbaka också. Mariette var också väldigt duktig. När Rabih kom var tjejerna helt galna! Hahaha, det var faktist kul men fattar inte varför just han blev tjejfavorit. Han sjunger jättedåligt och han ser ine så bra ut. Är det någon som borde vara det är det ju <3Erik<3   Hahaha, men allvarligt han är ju typ den bästa killen som varit med i Idol. Tove är den bästa tjejen och sedan kommer Amanda.
Shit vad jag pratar om Idol, men jag är riktigt inne i det nu när det snart är final :)

I alla fall efter Idol framträdandet åkte jag hem till Lisa och fick iordning hennes garage så nästa vecka kan vi äntligen börja med bandet.

Nu måste jag snabba mig som tusan om jag ska hinna till skolan.

Bild på den bästa. Denna är från självaste Idol 2009. Jag tog inga bilder igår, bara filmade.

Kan lägga upp dom senare :)


SVENSKA FOLKET ÄR IDIOTER!

Tove åkte ur Idol, VA FAAN!!! Hon är ju den bästa tjejen som någonsin varit med i Idol!! Nu är i alla fall Erik min solklara favorit, jag har varit lite osäker vem jag tycker skulle vinna men hejade på Tove för jag tror att Erik lätt kommer bli stor ändå. Men nu, jag kommer bli helt förbannad om inte Erik vinner, kommer rösta hur många gånger som helst nästa vecka.

Imorgon ska jag i alla fall gå och se Tove och några andra från Idol på Nordstan, ska nog köpa cdn så jag kan få den signerad och för att kunna säga till henne att hon är helt fantastisk.
Sedan ska jag o Lisa äntligen fixa iordning hennes garage så vi kan börja med vårt band :)

Ha en bra helg. Puss <3

Hungrig!

Hejsan. Min dag: Går upp klockan kvart i 9 (sovmorgon, ashärligt!), äter frukost och kollar på julkalendern, jag kan verkligen inte låta bli att titta hur dålig den än är. Åker till skolan, börjar med ensemble, fortsätter och övar på Jolene och lyssnar på vår andra låt som blir en av Mando Diao. På matten är det betyg snack. Så här sa Jonas som är min lärare: Du har ett solklart Vg och du är jätteduktig, han sa såklart mer men det är vad jag blev gladast över :)
Sedan är det badminton på gympan, så tråkigt. Jag träffade inte den jävla... vad heter det, öhh... jag vet inte vad den kallas men den där saken en enda gång!
Efter skolan gick Tammie, Clara o jag till Egg and Milk. Jag tog en hallon milkshake som smakade som smoothie. Först trodde jag att de gjort fel, för det fanns hallon smoothie också. Men det visade sig vara rätt. Blev faktist lite irreterad, den kostade ändå 36 kr.
Nu sitter jag ock lyssnar på Mando Diao faktist, hahaha, det trodde jag verkligen inte att jag skulle göra vid samma tid igår. Men de verkar faktist vara bra och Ellen NP som tjatat om Mando Diao så jävla länge, man måste ju kolla hur de faktist låter :)
Nu är jag jättehungrig och väntar på pappa som kommer hem med hamburgare o pommes, mums. Sedan blir det Idol, HEJA TOVE!! <3

Toning av håret

Hejs. Igår tonade jag håret rödbrunt. Är faktist rätt så nöjd. I skolan idag hade jag no prov. Gick faktist skitbra, hoppas jag får mvg. Sedan skulle vi skriva en prov uppsats typ på svenskan, övning inför nationella. Har fått reda på att det är spanska nationella prov nästa vecka, shiiiiit!  Nervös som fan. Det är hörförståelsen. 

Sedan idag skulle jag ha gått och kollat på "de som är kvar i Idol" med Clara. Fast hon kunde inte så jag fick gå ensam. Så jag kommer dit och blir så där förväntasfull eftersom jag äntligen ska få se Tove och Erik. Så kommer jag fram och där sitter Mariette, Rabih och Eddie. Min första tanke var: Vad tusan gör dom där? Enligt nordstans hemsida skulle Tove, Erik och Calle vara där, var dom det? NEEJ! Jag blev så arg!!!!!!!  Hade ju lägntat efter det.
Jag vill inte att Tove ska åka ut, men ändå vill jag det för isåfall kommer hon och uppträder på söndag. Vi får la se hur det blir.
Ha det jättebra <3 



Hur mitt hår blev :)