Vår nya lilla prinsessa!

Hon är ju så söt!
Och galet likt Victoria!
Lilla Estelle :)

Gårdagens audition och stoltheten över världens bästa syster!

Min audition gick tydligen inte så bra igår. Jag gick inte vidare. Jag vet inte riktigt vad det är som går fel, tyckte jag gjorde rätt bra ifrån mig men tydligen tyckte inte juryn det. De titta inte ens på mig och det som gjorde mig jäkligt sur var att det gav mig en lapp och sa: Du får titta på lappen och se hur det gick utanför". De kunde inte ens titta mig in i ögonen och säga att jag tyvärr inte gått vidare, man fick inte en möjlighet att fråga varför. Detta lär man sig ju inget på! Jag tyckte det var väldigt dåligt och otroligt fegt gjort!
Men, det hände något så mycket bättre och så mycket större för mig. Min syster gick nämligen vidare. Blev så stolt att jag började gråta. Åhh, så roligt!! Nu väntar vi bara på ett samtal från tv4 som säger att hon får komma till den riktiga juryn. Hoppas, hoppas!!

The X-factor

Nästa vecka är det dags för audition till The X-factor. Har sett fram emot detta länge, det ska bli kul att söka.
Kommer inte ta detta lika seriöst som Idol förra året, ska se det mer som en kul grej :)
Tror att jag kommer sjunga Shackles - Mary Mary och i andrahands val Someone like you - Adele.

Roll

Jag fick faktiskt en av huvurollerna i Les Misérables. Det känns helt otroligt verkligen!!
Jag kommer att spela Fantine. Känner mig redan lite nervös inför I dreamd a dream. Den är väldigt hög och jag kan inte sjunga den helt med bröströst, måste därför öva upp min huvudklang jättemycket. Men det är alltid kul med utmaningar :)
Hoppas verkligen att min lärare tar med Come to me, den låten är så fin!