New Moon musik <3

Lyssnar på New Moon låtarna från soundtracket. Fattar ni hur bra de är!? Filmen är helt grym, man blir verkligen inte besviken. Den är också jäkligt rolig, speciellt under den scenen då Edward och Bella springer i Alices syn.
I veckan har det varit hur mycket läxor som helst. Dessutom mycket annat att göra. På tisdagen var det teater, vi kom inte igång med Snövit denna gången heller, vilket jag hade hoppats på. Men, det var kul i alla fall.
På onsdagen var jag på Malins konsert på hulebäck. Lika bra som vanligt xD Tittade också på skolan på deras så kallade hulekvällar. Det fick mig i alla fall veta vad jag helst vill söka till, nämligen Mimers. Hulebäck är verkligen än fin skola, men... jag kände mig inte riktigt hemma där.
Idag hade jag matteprov, det gick faktist ganska bra. Trodde jag skulle få IG men mamma o jag gick igenom allt till klockan 1 i går natt, så det lönade sig.
Dessutom var det ensemble, vi ska ha country tema på rockkonserten, så tråkigt!! Fattar inte hur man kan välja country!?
Ska i alla fall sjunga. Jouline - Dolly Parton. Det blir säkert bra.
Snart börjar Idol men innan måste det pluggas rockhistoria, har prov på måndag. Har inte hunnit pluggat något överhuvudtaget.

Det är väll bara att börja, så ha en trevlig kväll!
Puss <3

Englandsveckan.

Hallo! Förlåt för jag inte skrivit i veckan men det har varit så mycket. Därför blir det nu ett lågnt inlägg om vad som hänt. Först så kom englandseleverna på måndagen. Det hände inte så mycket, bara att Annie o jag kollade på film. På tisdagen började vi öva inför konserten som vi skulle ha på fredagen. Sedan hade jag teater som Annie följde med på. Vi fick våra roller och jag ska spela Snövit :)
På onsdagen var vi hemma hos Maja och kollade på film och åt tacos. Det var riktigt trevligt och gott!

På torsdagen hade Tamara konsert med sin orkester. Hon är så duktig och grym på viola asså. Sedan på fredagen var det dags för konsert. Jag gjorde ett litet fel med texten men tror inte det märktes, hoppas inte det i alla fall. Hela konserten var jättebra. Alla grupperna var verkligen jätteduktiga. Jag gillade speciellt gruppen som gjorde Billy Jean. Igår var vi först på Universeum. Hajarna är så jäkla läskiga, är verkligen livrädd för dom! Ormarna är också så äckliga. Jag försökte prata med dom som i Harry Potter, men det gick inte så bra xD
I regnskogen var det varmare än vad jag mindes. Där fanns den där stora fågelspindeln också, usch! Men aporna är så söta! De var typ tio cm i från än ibland.
Nu finns det också en sak att man kan göra sitt eget väder. Riktigt coolt. Först gör man ett väder och så sedan får man gå in ock spela in det, som en riktig vädersänding.
Efter universeum gick vi på en pizzeria och åt pasta. Det var ganska gott. Vi var också och tittade på avenyn.
Sedan var det Liseberg som gällde. Riktigt kul faktist. Nästan hela klassen var där. Jag åkte Lisebergstornet och Jukebox. Men de från england åkte många fler. Det var som vanligt väldigt vackert med alla ljus och sånt. Vi åt våfflor och hade det jättemysigt.
Idag åkte de hem. Vi fick gå upp kvart i 6 på morgonen. Inte kul! Det känns konsigt nu att allt bara blir som vanligt igen, men... Vi ses ju igen i februari.

Nu har mamma, pappa o Emma gått o lagt sig igen. Jag är själv inte så trött, men har inte så mycket att göra. Om några timmar blir det New Moon <3  Har lägntat!!! Måste också göra jättemycket matte, har prov på fredag.

Ha det bra! <3
Puss

Englands eleverna är här.

Nu sitter jag och försöker vara tyst som en mus eftersom Annie sover, hon var så trött efter flygresan vilket jag förstår, de har inte sovit i natt. De kom idag och allt har gått ganska bra.
Det började med att jag hade so prov, gick sådär, men kunde gått sämre.
Sedan var det lunch och det var då de kom. Vi hade musik och sedan hem till mig där vi tittade på film. Det har varit väldigt blygt hela dagen och vi har inte sagt så mycket till varandra egentligen, men det har ändå varit trevligt.
Det blev också bestämt att vi ska köra Black or White på fredag och jag o en till ska sjunga :)
Kommer bli kul
Känner mig faktist själv ganska trött o hängig. Ska försöka gå o lägga mig tidigt.
Ha det bra! Puss <3

Huvudvärk, illamånende, trött... Ingen kul blandning!

Usch, mår skit. Är så tröööötttttt!!! Jag orkar inte plugga och det år såååååååååååååå tråkigt!!!!!! Har läst  so så många gånger att jag snart dör! Samma text gång på gång på gång!

Just nu hatar jag skolan!

Skoltrött

Jag börjar verkligen bli trött på skolan nu asså. Vi har så mycket läxor och inlämningar. Vi ska ha ett prov på måndag, samtidigt som engelsmännen är här! Det är elakt!! Folk har ju sagt att det är mindre läxor i 9an, men det är ju för tusan mer.

Idag skulle jag egentligen gått på rytmusgymnasiets öppna hus, men jag orkade verkligen inte. Och ville däremot inte gå själv. I helgen ska vi städa hela lägenhet, det kommer bli fantastiskt roligt! Hahaha.
Imon har jag också ensemble, måste leta upp mina öronproppar kom jag på. Tappar alltid bort dom på något sätt.
Just det, var hos tandläkaren idag. Hade inga hål, glad för det! Dessutom tog de på något som gjorde mina tänder vitare :) 
På svenskan övade vi inför nationella proven, läsförstålsen. Jag kommer verkligen bli så jäkla nervös när vi ska göra dom.

Nu börjar jag bli ganska nervös för nästa vecka, då engelsmännen kommer. Har uppvisning på fredagen med dom. Vi har Michael Jackson tema. Hoppas verkligen jag får sjunga, har inte sjungt sen i 6an. Det skulle vara grymt kul, men väldigt svårt såklart. Kanske kan lära mig Moon Walk och göra på scenen, haha. Såg ett klipp för ett tag sedan då någon gjorde det framot istället för bakot. Så jäkla coolt.

Måste nog gå o lägga mig nu. Ska upp tio i 7 imon, usch. Halva klassen har sovmorgon till 10, fuskigt!

God natt o sov gott! <3

Jag vill bort...

Jag vill bort, försvinna från jordens yta och aldrig komma tillbaka till allt hemskt och värdelöst. Tänk att faktist för en gång skull kunna skratta och gråta av lycka istället för av sorg. Tänk om man bara kunde gå ifrån allting ett tag och komma tillbaka igen när man var redo. Om jag kunde välja, skulle jag aldrig ha valt att vara den jag är. Jag skulle valt en person som mycket mer snygg, cool, smart, rolig. Inte denna fula, blyga, tråkiga och hemska person som jag faktist är.

Mitt liv är bara helt värdelöst. Vad lever jag för egentligen. Det är en fråga jag ställer mig själv ofta. Finns det någon som älskar mig? Älskar mig för den jag är. Ibland känns det som alla hatar mig, att faktist inte en enda människa bryr sig. Varför är livet så orättvist!? Varför får vissa människor vara helt perfekta medans andra bara helt fel.

Jag är så trött på att jag alltid skriver inlägg där jag är ledsen, och inga där jag faktist är glad. Kan inte någon bara ta mig här ifrån så jag slipper allt.

Snälla, snälla bara ta mig härifrån!

Cirque du Solei

Idag har jag varit Cirque du Solei på skandinavium. Det var faktist riktigt bra. Man både skratta och blev så nervös för att de skulle ramla ner och slå ihjäl sig. Det va sådär att man knappt kunde andas när de gjorde något farligt. DÅ ÄR DET BRA! Nu tittar jag på Körslaget och hör på I kissed a girl med Team Pontare. Äter julhjärtan som vi köpte i affären idag. Vet att man inte får äta dom innan december, men ähh... det är gott!
Dessutom gör jag so läxa med mamma.

Imorgon ska jag bara plugga och ha tråkigt.

Hoppas ni får det roligare än jag.
Ha det gött!

Snart är det dags!

Nu kommer snart englandseleverna! Jag verkligen lägntar nu! Men är också lite nervös. Jag är inte världsbäst på engelska men, det går nog bra ändå. Hoppas verkligen att Annie och jag kommer ha samma intressen. Men det är synd att jag missar New Moon premiären, hade så gärna viljat gå. Men det får bli på söndagen istället :)

Nu håller jag på och plugga som fan inför spanska provet men är så fruktansvärt trött efter vandringen med skolan(vi gick en mil) att jag inte orkar. Varför ska vi ut och vandra!? Skulle hellre varit i skolan där det i allafall är varmt.
Dessutom måste jag snart börja på maten, fiskpinnar o pommes. Jag älskar pommes så det ska bli gott xD


Vanlig dag.

Hejsan alla! Nu sitter jag i soffan med Emmas dator och skriver och har tv reklam i bakrunden. Idag fick jag tillbaks mitt no prov. Fick 32 av 34 så det är MVG, är så jävla glad!! Dessutom fick jag reda på vad englands eleven som ska bo hemma hos oss ska heta. Nämligen Annie, 14 år och hon spelar fiol. Ska bli jättekul! :)
En tråkig sak är att vi har så läskigt mycket läxor nu. På torsdag: Spanska prov och nästa vecka är det två inlämningar och ett so prov. Usch! Dessutom ska Tammie o jag hålla i idrotts lektionen imorgon. Är lite små nervös men tycker ändå att det ska bli ganska kul. Det är ju teater imorgon också, ska bli kul.
Nu ska jag snart äta mat, vet inte än vad det blir men säkert nått gott, höhö xD

Kram!



En bild på det underbara artistkurs gänget! <3

Hemma...

Nu kom jag precis hem från dopet. Det var jättekul och det gick jättebra med sången. Känner mig faktist riktigt nöjd. Har varit väldigt förkyld i helgen så har varit orolig att jag inte skulle kunna sjunga men... det gick bra.
Imorgon börjar skolan igen och nu är det bara två veckor kvar tills de från england kommer, det ska bli skit kul verkligen. En elev ska ju bo hemma hos oss.
På torsdag har jag spanska prov. Har pluggat hela lovet så hoppas det går bra.

Ha det najs!
Kram