Jag vill bara skrika!

Idag har tårar runnit. Även fast jag försökte, verkligen försökte tvinga mig själv att inte gråta så hände det. Varför ska allt vara så jobbigt, varför finns tankar, varför finns kärlek!? Jag hatar det och jag orkar inte mer. Jag låtsas vara glad inför mina vänner och familj, men inombords gör det så ont. Jag skulle göra nästan vad som helst för att bli av med detta. Jag vill bara skrika och gråta, men jag tillåter mig själv att inte göra det. Hur ska man göra för att det ska försvinna? Jag bryter snart ihop, ibland vill jag inte leva längre. Jag är trött på tårar, jag är trött på att jag aldrig kan vara så glad och lycklig som jag var innan du kom.
Jag önskar att jag kunde skylla på dig, att jag kunde säga att jag hatar dig för att du valde henne istället för mig. Men det gör jag inte. Du har inte gjort något fel, det är bara jag som är så korkad och idiotisk som inte fattar. Du kommer aldrig älska mig, så varför känner jag såhär!!


It's a good thing, tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cold thing you never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm
falling apart inside
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

Lov!

Nu är det äntligen lov! Men det kommer ändå hända mycket. Idag följde jag med Emma till fotokursen, imorgon ska jag träffa några från musikalen och bowla, på onsdag är det uppvisning med artistkursen, på fredag - lördag ska jag vara på landet och på söndag har jag ett litet jobb där jag ska sjunga på ett dop. Så mycket händer. Dessutom måste jag plugga som fan.
Så detta är vad som kommer hända denna veckan. Ska nog försöka lägga upp lite bilder från Schlagerfestivalen så ni får se hur det var, för det var riktigt kul!

Ha ett bra lov!
Kram


Schlager!!!!

Idag var det schlager festival på skolan. Vår grupp sjung om facebook och jag är faktist väldigt nöjd. Vi gjorde vårt bästa, var glada och det var väldigt roligt att lära känna nya människor.
Vi vann inte elevernas val med däremot föräldrarnas så det betyder att vi kommer få tårta!! Mums.

Idag bestämdes det med Carro att vi ska ha musikalträff nästa vecka, ska bli grymt kul. Vi ska bowla, vilket jag är så otroligt grym på asså. Haha skoja xD jag suger, men det ska ändå bli kul :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol :)

Teater idag!

Idag är det teater rep igen. Ska börja på Snövit, haha :)

Dessutoom har det varit massa olika rep inför schlagern på fredag. Alla nior ska skriva en låt som alla andra elever på skolan ska se. De ska sedan rösta fram en vinnare. Vår låt handlar om facebook.
Det ska faktist bli riktigt kul.

Nu sitter jag och lyssnar på Paramore. Älska, älska, älska!! De är så bra, ni bara måste lyssna! Jag måste nog plugga inför spanska provet om några veckor, vill verkligen få mer än godkänt så ska kämpa.

Ha det gött!

Hur vet man egentligen?

Det finns en sak jag inte förstår. Är jag fortfarande kär? Jag har tänkt på dig varenda dag sedan i juni, exakt varenda dag. Men nu har det minskat så istället för att tänka på dig för att man vill det råkar det bara kom upp i huvudet. Betyder detta att man fortfarande är kär? Eller bara har svårt för att sluta tänka på det.
Nu känner jag inte alls samma känslor när jag ser dig på kort, videosar eller när någon börjar prata om dig. Dessutom börjar jag tycka om en annan. Men jag är så rädd att du alltid kommer finnas kvar i mitt huvudet på detta sättet, att jag utan att vilja bara tänker och tänker på dig. Jag skulle bara vilja lämna detta bakom mig. Även fast jag sagt till mig SLUTA, NU FÅR DET VARA NOG så är det så svårt.
Det har runnit så många tårar, så mycket rädsla och så mycket avundsjuka pågrund av dig.

Jag säger till alla att jag inte är kär i dig, men... ljuger jag för mig själv? Jag saknar dig så otroligt mycket men vill ändå inte träffa dig. Jag är så rädd att jag bara skulle komma tillbaka där jag började då, att vara så kär att jag har ont. Jag försöker säga till mig själv att det inte är bra för mig att se dig, men jag vet ju att det är det ända jag vill egentligen. Varenda gång jag är nere i stan så hoppas jag på att du ska komma gående, samma sak när man är på spårvagen eller någon annan stans. Skulle bara vilja smsa och fråga hur du mår och om allt är bra men... jag är väll för feg.

Alla säger ju att de älskar kärlek men jag hatar det. Det finns inget värre än att vara kär. Det kan ju vara för att jag alltid varit olyckligt kär men ändå. Det är ända kärlek för med sig är bara nervositet, att man blir avundsjuk, att man gråter och att man bara vill skrika!

Jag får nog bara fortsätta att försöka och kämpa ännu mer, tiden läker ju alla sår.



Denna veckan.

Förlåt för jag inte skrivit på länge men jag har verkligen inte haft tid.
Denna veckan har det hänt så otroligt mycket måste jag säga. Veckan började helt vanligt med helt normala skoldagar. I tisdags hade jag konsert, det gick ganska bra. Och i tisdags fick jag också reda på att min bästa kompis och en kompis hade bråkat. Min kompis började säga massa dumma saker om min bästa kompis som jag litat på i alla lägen. Hon sa grejer som jag aldrig trott om min bästa vän, tex att hon tar andras pojkvänner eller killen som din vän är kär i bara för att visa att hon är bäst och kan få vem hon vill. Jag blir såklart helt knäckt och kan verkligen inte tro detta om min bästa vän, så jag frågar om det verkligen är sant. Självklart var det inte det. Och nu är min kompis så arg på mig för att jag frågade min bästa vän att hon inte ens vill prata med mig (Jag förstår om det är svårt att hänga med)
Hur fan kan man vara så dum i huvudet. Ska jag gå runt hela mitt liv och vara rädd att min bästa vän ska sno min pojkvän eller? Du nästan säger rätt ut att jag är en person man inte kan lita på, men va fan en förredetta vän sa massa hemligheter till mig som jag lovade att inte avslöja för någon. Vi har bråkat i flera år nu men jag har fortfarande inte sagt ett ord. Men varför skulle jag? Hon bad ju mig att inte säga något och då gör jag det inte!
Ahhh är bara så arg på dig!

 Okej, detta var väll de tråkiga nyheterna. En god nyhet är att jag äntligen vågade börja prata med en kille som verkar vara väldigt gullig på skolan. Det var faktist jag som började, haha.
Dessutom har det varit artistkurs, två prov, ett läxförhör och en svenska inlämning. Rätt mycket alltså. Nästa vecka har alla 9or schlagervecka, vi ska skriva en låt och uppträda med den på fredagen för hela skolan. Och sedan är det lov, skönt!

Nu ska jag nog gå ut och göra något, det skulle vara härligt att bara ta en promenad eller något.
Ha det gött!

Tävling - HJÄLP!

Hej!
Jag skulle VERKLIGEN behöva allas hjälp! Jag kan nämligen vinna en tävlig, vip biljetter till idol. Kan ni snälla bara gå in på denna sidan. Ni behöver inte göra något bara, vänta 3 sek. Tack så jättemycket i fall ni gör det!

http://www.fameboost.com/?l1=external&l2=profile_link&p=12073608"><img

Teater.

Idag har jag haft teater. Vi har tillslut bestämt vad vi ska spela för föreställning, nämligen Snövit. Haha :)  Vi ska försöka att ha en föreställning för barn och en för vänner och familj på Frölunda Kulturhus. 
Dessutom har jag haft engelska prov. Det gick la sådär.

Jag försöker hitta olika auditions till filmer och sånt. Är det någon som har något tips? Jag vill så gärna bli musikalartist och få sjunga på stora scener.

Imorgon är det artistkurs igen. Det ska bli jätteroligt. Måste försöka lära mig en sångtext.

Nu har pappa en kompis hemma. Vi lyssnar på musik och fikar, det är mysigt. Vi ska nog snart spela Guitar Hero! Älskar trummorna, det är lätt roligast. Dessutom börjar ju Desperate Houswiwes idag! Har lägntat hela sommaren!!

Nu ska jag äta bullar
Ha det bra

Resten av veckan.

Hej!
Förlåt för dåligt bloggande, men har inte haft tid.
På onsdagen hade vi artistkurs där vi spelade in massa låtar, var skit kul.
På torsdagen var det orientering. Jag o Tammie sprang på 1 h och 30 m, alltså sämst i klassen, hahahaha xD
Men ähh... vi gjorde vårt bästa i alla fall. Sedan åkte Gabbi o jag till Stadsbiblioteket för att låna Harry Potter böckerna jag ville låna, Quidditch genom tiderna och Fantastiska vidunder och var man hittar dom. Sedan skulle vi gå och äta, då såg jag Pernilla Walgren haha.
Igår var jag hemma hos Lisa och gjorde kokosbollar, mums, och tittade på en jävligt dålig film.
Och idag har jag varit hemma hos mormor.

En helt okej vecka med inga läxor och många sovmorgnar!

Imorgon är det gymnasiemässa. Usch, det kommer vara hur mycket folk som helst. Kanske man träffar någon man känner.

Aja, måste hjälpa Emma med maten, tacos.
Vi hörs. Puss o hej