Englandsveckan.

Hallo! Förlåt för jag inte skrivit i veckan men det har varit så mycket. Därför blir det nu ett lågnt inlägg om vad som hänt. Först så kom englandseleverna på måndagen. Det hände inte så mycket, bara att Annie o jag kollade på film. På tisdagen började vi öva inför konserten som vi skulle ha på fredagen. Sedan hade jag teater som Annie följde med på. Vi fick våra roller och jag ska spela Snövit :)
På onsdagen var vi hemma hos Maja och kollade på film och åt tacos. Det var riktigt trevligt och gott!

På torsdagen hade Tamara konsert med sin orkester. Hon är så duktig och grym på viola asså. Sedan på fredagen var det dags för konsert. Jag gjorde ett litet fel med texten men tror inte det märktes, hoppas inte det i alla fall. Hela konserten var jättebra. Alla grupperna var verkligen jätteduktiga. Jag gillade speciellt gruppen som gjorde Billy Jean. Igår var vi först på Universeum. Hajarna är så jäkla läskiga, är verkligen livrädd för dom! Ormarna är också så äckliga. Jag försökte prata med dom som i Harry Potter, men det gick inte så bra xD
I regnskogen var det varmare än vad jag mindes. Där fanns den där stora fågelspindeln också, usch! Men aporna är så söta! De var typ tio cm i från än ibland.
Nu finns det också en sak att man kan göra sitt eget väder. Riktigt coolt. Först gör man ett väder och så sedan får man gå in ock spela in det, som en riktig vädersänding.
Efter universeum gick vi på en pizzeria och åt pasta. Det var ganska gott. Vi var också och tittade på avenyn.
Sedan var det Liseberg som gällde. Riktigt kul faktist. Nästan hela klassen var där. Jag åkte Lisebergstornet och Jukebox. Men de från england åkte många fler. Det var som vanligt väldigt vackert med alla ljus och sånt. Vi åt våfflor och hade det jättemysigt.
Idag åkte de hem. Vi fick gå upp kvart i 6 på morgonen. Inte kul! Det känns konsigt nu att allt bara blir som vanligt igen, men... Vi ses ju igen i februari.

Nu har mamma, pappa o Emma gått o lagt sig igen. Jag är själv inte så trött, men har inte så mycket att göra. Om några timmar blir det New Moon <3  Har lägntat!!! Måste också göra jättemycket matte, har prov på fredag.

Ha det bra! <3
Puss

Kommentarer
Postat av: Sunny (twilight.blogg.se)

SV: Hela den där situationen verkade så roliga. Rachelle själv sa en sak medan Summit Entertainment sa en annan. I alla fall rörde det sig om krockande scheman. Rachelle sa också att hon blev både upprörd och chokad.



Och, tack så jättemycket!

2009-11-24 @ 21:29:02
URL: http://twilight.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback